Ammattitason jenkkiautokorjaamo Espoossa

Yhteydenotto

Kun etsit asiantuntevaa jenkkiautokorjaamoa, käänny Michael’s Garage Oy:n puoleen. Huollamme ja korjaamme jenkkiautot alan erikoisosaamisella ja vuosikymmenten laaja-alaiselle kokemuksella Espoossa sijaitsevalla toimipisteellämme.

Olemme täyden palvelun jenkkiautokorjaamo. Yrityksemme perustajalla Michael Harrylla on vuosikymmenten kokemus jenkkiautojen huolloista ja korjauksista. Intohimoinen lähestymistapa ja rakkaus V8-moottoreihin näkyy kaikessa toiminnassamme, minkä lisäksi harrastuneisuutemme ja laaja-alainen osaamisemme on poikinut mainetta USA-autoharrastajien parissa. Huoltopalveluamme hyödyntävät asiakkaat ympäri Suomen, etelästä pohjoiseen. Mekaanikkomme työskentelevät asiantuntevasti niin klassisten jenkkiautojen kuin uudempienkin mallien parissa toteuttaen huollot asianmukaisin menetelmin ja varaosin, perinteitä kunnioittaen.

Luota autosi ammattilaisen käsiin

Jenkkiautojen huollot ovat oma erikoisalansa, joiden laadukas toteuttaminen vaatii tekijältään aitoa kiinnostusta, erikoistumista ja laaja-alaista harrastuneisuutta. Me Michael’s Garage Oy:llä olemme USA-autojen todellisia asiantuntijoita ja hoidamme kaikki tarvitsemasi huollot ja korjaukset varmoin ottein. Meillä on esimerkiksi erityisosaamista, joita jenkkiautojen moottorien ja vaihteistojen kunnostustyöt vaativat. Halutessasi saat meillä vaihdatettua aivan tehdasuuden V8-moottorin 60-luvun muskeliautoosi tai uudet suuttimet Corvetteesi. Meillä vaihtuu sylinterikannen tiiviste Silveradoon ja perä Vaniin siinä, missä vaihdamme myös ketjut Cadillaceihin.


Käytössämme on alan asianmukaiset varaosat sekä työkalut, ja hallitsemme kaikki huoltojen ja korjausten työvaiheet kokonaisvaltaisesti. Varaosina käytämme pääosin autonvalmistajien omia varaosia. Pystymme usein myös hankkimaan asiakkaille erikoisempia, jo lopetettuja varaosia hyvän kontaktiverkostomme kautta. Asioidessasi meillä, voit luottaa autosi olevan ammattilaisten käsissä.

Lue lisää yrityksestämme

USA-autot kuntoon merkistä riippumatta

Huollettavia merkkejä:

  • Buick

  • Cadillac

  • Chevrolet

  • Chrysler

  • Corvette

  • Dodge

  • GMC

  • Hummer

  • Oldsmobile

  • Pontiac

Jenkkimerkkien lisäksi huollamme ja korjaamme myös kaikki muut automerkit mallista tai auton iästä riippumatta. Meiltä saat tarvittaessa vuokra-auton käyttöösi oman autosi huollon ajaksi.

Palvelut

Takaa tyytyväisyytesi – valitse meidät

Kun tarvitset taatusti parasta ja laadukkainta palvelua jenkkiautosi huoltamiseen, käänny Michael’s Garage Oy:n puoleen. Kaiken kattavat palvelumme sekä ystävälliset ja asiantuntevat mekaanikkomme takaavat tyytyväisyytesi huollon lopputulokseen. Olemme autokorjaamo, joka hoitaa asiat kuten kuuluukin – rehellisesti, ammattimaisesti ja ensiluokkaisen laadukkaasti. Varaa aika huoltoon ottamalla meihin yhteyttä. Palvelemme Espoon toimipisteellämme joka arkipäivä.

Kaikki yhteystiedot