Michael’s Garage Oy on jenkkiautojen asiantunteva korjaamoyritys Espoossa

Yhteydenotto

Espoossa toimiva Michael’s Garage Oy perheomisteinen, asiakaslähtöiseen palveluun ja huippulaadukkaisiin autohuoltoihin panostava korjaamoyritys Espoossa. Meillä asiat hoidetaan luotettavasti ja asiakkaan etua aina kunnioittaen. Meiltä saat palvelua halutessasi myös englanniksi. Lue lisää yrityksemme taustoista ja ota yhteyttä, kun kaipaat autoalan asiantuntijan palveluita. 

Jenkki korjaa jenkkejä jo vuodesta 1988

Michael’s Garage Oy:n amerikkalainen perustaja Michael Harry on jenkkiautojen todellinen erikoisasiantuntija. Kokemusta jenkkiautojen huoltamisesta Michael oli ehtinyt kerryttää jo kauan ennen muuttoaan Suomeen vuonna 1996. Suomessa Michael alkoi työskentelemään valtuutetun autojälleenmyyjän alaisena Espoossa erikoistuen amerikkalaisten autojen huoltamiseen – totta kai.  

11 vuotta muiden alaisena työskenneltyään yrityksemme perustaja Michael koki ajan kypsyneen oman yrityksen perustamiseen. 

Michael’s Garage Oy sai alkunsa vuonna vuoden 2008 marraskuussa, kun pieni korjaamoyritys avasi ovensa Espoon toimipisteellä. 


Tänä päivänä, yli kymmenen vuotta myöhemmin, menestyksekäs ja alati toimintaansa laajentanut Michael’s Garage Oy palvelee laajaa ja tyytyväistä asiakaskuntaansa tarjoten poikkeuksellisen laadukasta autohuoltoa jokaisen autonomistajan tarpeisiin.

Jenkkiautojen huollot

Huippulaadukasta autohuoltoa asiakkaan ehdoilla

Perheomisteisen Michael’s Garage Oy:n palvelun kulmakivenä on jo perustamisesta alkaen ollut tarjota parempaa, laadukkaampaa ja asiakaslähtöisempää palvelua kuin muut autokorjaamot. Haluamme olla jokaisen autonomistajan luotettava kumppani, joka huoltaa autosi juuri niin kuin kuuluukin. Erinomainen hinta-laatusuhteemme on ehdoton valttikorttimme tarjotessamme huippulaadukasta huoltopalvelua edullisin hinnoin. Meillä asiakas on aina tietoinen autoonsa toteutettavista huoltotoimenpiteistä ja lopullisen valinnan tekee aina asiakas itse.

Jenkkiautojen huollot ovat ydinosaamistamme, mutta samalla vahvalla asiantuntijuudella käsissämme tulevat kuntoon ihan kaikki autot merkistä, mallista tai auton iästä riippumatta. Suhtaudumme työhömme intohimolla ja loppumattomalla kiinnostuksella. Siksi voitkin luottaa palveluidemme laatuun kerta toisensa jälkeen.

Lue lisää palveluistamme