Luotettava ja laadukas autohuoltosi Espoossa

Ota yhteyttä

Jätä autosi huollot ja korjaukset kokeneen autohuollon huolehdittavaksi ja nauti laadukkaasta lopputuloksesta. Me Michael’s Garage Oy:llä takaamme, että asiat tehdään oikein heti ensimmäisellä huoltokerralla. Palvelemme sinua Espoossa sijaitsevalla toimipisteellämme kaikissa autohuoltoon liittyvissä asioissa vuosikymmenten kokemuksella.

Kaiken kattava autohuoltomme ei katso auton merkkiä, mallia tai ikää. Meillä jokainen huolto saa ansaitsemansa ammattitaitoisen työpanoksen, olipa kyseessä pieni ja nopea työ tai laaja ja vaativa remontti. Meillä asiat hoidetaan niin kuin ne kuuluukin hoitaa, rehellisesti ja laadusta koskaan tinkimättä. Palveluitamme hyödyntäessäsi tiedät aina, mitä huoltotoimenpiteitä autollesi tehdään ja kuinka paljon huolto tulee kustantamaan. Ennen töiden aloittamista saat meiltä mahdollisimman tarkan kustannusarvion ja huollon jälkeen teemme sinulle selvityksen, josta käy ilmi autollesi tehdyt toimenpiteet. Meidän kanssamme sinun ei tarvitse varautua ikäviin yllätyksiin.

Autohuoltopalvelut alan kokeneelta ammattilaiselta

Onko autosi huollon tarpeessa ja hakusessa on asiantunteva ja luotettava autokorjaamo? Michael’s Garage Oy tarjoaa kattavat autohuoltopalvelut alan rautaisella ammattitaidolla. Olipa kyseessä määräaikaishuolto, ilmastointihuolto, öljynvaihto, autosähkötyöt tai haastava moottoriremontti, voit luottaa osaamiseemme. Meillä työt tehdään omalla tavalla ja varmalla otteella, perinteisiin autohuollon työkaluihin ja työtapoihin luottaen. Työn jäljen lisäksi olemme myös erittäin tarkkoja käyttämiemme osien laadusta. Näin syntyy korkealaatuista jälkeä, joka kestää. 


Toimintamme on avointa ja rehellistä; vanhempia autoja korjatessamme kerromme myös mahdollisista tulevista korjaustarpeista ja seurattavista asioista, jotta voit jo ennakoida näitä budjetissasi. Turhaan emme osia vaihda autoihin, vanhoihin tai uusiinkaan, ja saat meiltä myös suosituksen kääntyä suoraan merkkikorjaamon puoleen, jos se on tarpeen autosi kuntoon saamiseksi. Käytetyille autoille teemme kuntokartoituksia, joka voi olla järkevä ratkaisu esimerkiksi huoltohistoriatietojen ollessa puutteelliset. Laajat palvelumme kattavat myös sähköpuolen muutostyöt, vikadiagnoosit, ohjelmistopäivitykset GM:n autoihin sekä kaukosäätimiin.


Autohuolto kauttamme hankittuna on viisas ja turvallinen valinta, sillä löydämme vian nopeasti ja korjaus hoituu ammattilaisen tehokkuudella – meillä autosi on luotettavissa käsissä.

Lue lisää yrityksestämme

Huollata autosi kerralla kuntoon

Huoltokorjaamomme palveluihin kuuluvat muun muassa:

 • autosähkötyöt

 • hihnojen vaihdot

 • ilmastointilaitteiden huollot

 • iskunvaimentimien vaihdot

 • jarrupalojen vaihdot ja muut jarrutyöt

 • moottorin ja vaihteistojen korjaukset

 • määräaikaishuollot

 • pakoputkityöt

 • pikahuollot

 • polttimoiden vaihdot

 • teknilliset diagnoosit

 • vianhaut/-määritykset

 • öljynvaihdot

Kun huollontarve ilmenee, ole yhteydessä meihin ja pyydä kilpailukykyinen kustannusarvio. Michael's Garage Oy tarjoaa parhaan saatavilla olevan hinta-laatusuhteen kaikille autohuolloille ja -korjauksille. Meiltä voit myös tarvittaessa vuokrata sijaisauton huollon ajaksi.

Jenkkiautojen huollot

Meiltä myös rengaspalvelut

Myymme korkealaatuisia renkaita kilpailukykyiseen hintaan. Tarjoamme myös asiantuntevat renkaiden asennuspalvelut. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tunnetusti laadukasta autohuoltoa

Huipputason autokorjaamollamme Espoossa sinua palvelevat autoalan kokeneet ja taitavat mekaanikot. Meille on vaivatonta saapua kaikkialta pääkaupunkiseudulta – asiantuntevia palveluitamme hyödyntävät myös asiakkaat kauempaakin Suomesta. 


Voit varata ajan huoltoon soittamalla, sähköpostitse tai jättämällä yhteydenottopyynnön sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Kaikki yhteystiedot